Παπαγάλος Κακαρίκι: δραστήριος και χαριτωμένος!

Οι παπαγάλοι Κακαρίκι είναι δημοφιλή κατοικίδια γιατί δεν είναι θορυβώδεις. Αντίθετα, παράγουν πολλούς χαριτωμένους ήχους που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Μπορούν επίσης να μιλήσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο.


Το όνομά τους (Kakariki) σημαίνει "μικρός παπαγάλος" και προέρχονται από τη Νέα Ζηλανδία. Είναι μικρομεσαίοι παπαγάλοι, με μέγεθος που κυμαίνεται γύρω στα 27 εκατοστά, καθώς διαθέτουν μακριά ουρά. Ο μέσος όρος ζωής τους είναι 10-12 χρόνια.


Οι παπαγάλοι Κακαρίκι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένοι και δραστήριοι, σκαρφαλώνοντας και παίζοντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας.


Η ενεργητικότητά τους προϋποθέτει ότι θα τους εξασφαλίσετε ένα ευρύχωρο κλουβί μέσα στο οποίο μπορούν να κινηθούν με άνεση, αλλά και εξειδικευμένα και κυρίως ασφαλή παιχνίδια για παπαγάλους που θα τους χαρίσουν μία ευχάριστη καθημερινότητα και καλή υγεία.


Όπως όλοι οι παπαγάλοι χρειάζονται μία ποικιλία διατροφής που αποτελείται από σπόρους, φρούτα και λαχανικά σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής όπως η αυγοτροφή, τα όστρακα κ.λπ.


Αποφύγετε τα 3 συχνότερα λάθη στην περιποίηση κατοικίδιων πουλιών διαβάζοντας εδώ


Στο Teachers Pet, το εξειδικευμένο pet shop στην Ηλιούπολη μπορείτε να βρείτε παπαγάλους Κακαρίκι αλλά και να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες για τη σωστή τους φροντίδα.


Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε απόφαση αγοράς κατοικίδιου ζώου πρέπει να λαμβάνεται με σιγουριά και υπευθυνότητα.

0 προβολές

TEACHERS PET

Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων

​Διεύθυνση:

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32

Ηλιούπολη 163 45

Τηλέφωνο:

2112130665

E-mail:

teacherspet@hotmail.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τρίτη             9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τετάρτη         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Πέμπτη          9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Παρασκευή     9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Σάββατο         9:00 π.μ.–4:00 μ.μ.

Κυριακή          Κλειστά

  • White Facebook Icon

© 2018 Teachers Pet | Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων