Παπαγαλάκια Μπάτζι / Budgie

Τα παπαγαλάκια Μπάτζι ( Budgie ή Budgerigar ) είναι από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια ζώα μετά τους σκύλους και τις γάτες.

Το μικρό τους μέγεθος σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συντήρησης, τα καθιστά ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα χαριτωμένο κατοικίδιο. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απόφασή μας να αποκτήσουμε ένα κατοικίδιο ζώο πρέπει πάντα να λαμβάνεται με υπευθυνότητα.

Τα παπαγαλάκια Budgie είναι κοινωνικά και παιχνιδιάρικα. Με σωστή φροντίδα μπορούν να φτάσουν τα 10-12 χρόνια, καθώς το προσδόκιμο ζωής τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες διαβίωσης που τους προσφέρουμε δηλαδή το κλουβί στο οποίο ζουν, την τροφή και τα συμπληρώματα διατροφής που καταναλώνουν, εάν έχουν διαθέσιμα παιχνίδια κ.λπ.


Τα έντονα και διαφορετικά χρώματα που συναντάμε στο φτέρωμά τους, προσδίδουν στα παπαγαλάκια Μπάτζι μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα Μπάτζι είναι επίσης πολύ έξυπνα, ενώ με την ανάλογη εκπαίδευση μπορούν να μάθουν να μιλάνε και να κάνουν κόλπα.


Τα παπαγαλάκια Μπάτζι είναι μονογαμικά, καθώς επιλέγουν το ταίρι τους προσεκτικά και συνήθως, δένονται μαζί του για μία ζωή.


Στο εξειδικευμένο pet shop Teachers Pet στην Ηλιούπολη μέσα από τη μεγάλη μας εμπειρία στους παπαγάλους μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν τα Μπάτζι σας υγιή και χαρούμενα.

54 προβολές

TEACHERS PET

Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων

​Διεύθυνση:

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32

Ηλιούπολη 163 45

Τηλέφωνο:

2112130665

E-mail:

teacherspet@hotmail.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τρίτη             9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τετάρτη         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Πέμπτη          9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Παρασκευή     9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Σάββατο         9:00 π.μ.–4:00 μ.μ.

Κυριακή          Κλειστά

  • White Facebook Icon

© 2018 Teachers Pet | Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων