Πώς να επιλέξω λιχουδιές για τον σκύλο μου;

Οι λιχουδιές σκύλων είναι ένας τρόπος να επιβραβεύσουμε μία καλή συμπεριφορά του σκύλου μας ή απλά να του δείξουμε την αγάπη μας.


Πώς όμως μπορούμε να επιλέξουμε τις κατάλληλες λιχουδιές για τον σκύλο μας μέσα από τις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν στο εμπόριο;

Οι λιχουδιές κάνουν καλό στον σκύλο μου; Ξεκινώντας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι λιχουδιές μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στον σκύλο μας, αρκεί να επιλέξουμε εκείνες που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες και φυσικά να τις προσφέρουμε στη σωστή στιγμή, αλλά και στη σωστή ποσότητα.

Οι λιχουδιές είναι επίσης αναπόσπαστο κομμάτι της θετικής εκπαίδευσης σκύλων, ενώ μερικές συμβάλουν σημαντικά στη στοματική υγιεινή του τετράποδου φίλου μας.

Τι λιχουδιές να επιλέξω; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητάμε στις λιχουδιές σκύλων είναι τα ποιοτικά συστατικά, ακριβώς όπως συμβαίνει και με την τροφή που δίνουμε στον σκύλο μας.


Επιλέξτε λιχουδιές σκύλου υψηλής ποιότητας, χωρίς χημικά πρόσθετα και χωρίς επιπλέον αλάτι και ζάχαρη.


Κακής ποιότητας λιχουδιές σκύλων μπορεί να ευθύνονται ακόμα και για το επιπλέον βάρος του σκύλου σας, καθώς αρκούν 2-3 λιχουδιές την ημέρα ώστε ο σκύλος σας να αρχίσει να παχαίνει.


Μπορώ να δίνω στον σκύλο μου ό,τι τρώω κι εγώ; Όλοι ξέρουμε εκείνο το ακαταμάχητο σκυλίσιο βλέμμα του τετράποδου φίλου μας καθώς ζητιανεύει για λίγο από το φαγητό μας, όταν όμως ενδίδετε ενθαρρύνετε έναν σκύλο να ζητιανεύει συνεχώς.

Επίσης, πολλές δικές μας τροφές μπορεί να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές στον σκύλο σας, ή ακόμα σοβαρότερα προβλήματα από τρόφιμα και συστατικά που είναι τοξικά για τους σκύλους.


Σταδιακά, κάτι ακόμα που σίγουρα θα διαπιστώσετε είναι ότι ο σκύλος σας παίρνει βάρος και ότι χάνει την όρεξή του για την ξηρά τροφή.


Επιλέγοντας τις σωστές λιχουδιές για τον σκύλο σας Δεν χρειάζεται να καταπιέσετε την ανάγκη του σκύλου σας για μερικές λαχταριστές λιχουδιές, αρκεί να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Επιλέξτε λιχουδιές που:

  • Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σκύλους.

  • Περιέχουν ποιοτικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

  • Δεν περιέχουν επιπλέον ζάχαρη και αλάτι.

  • Βοηθούν την στοματική υγιεινή του σκύλου σας.

Μερικές Συμβουλές ακόμα:

  • Εξασφαλίστε ότι ο σκύλος σας τρώει την βασική τροφή του προτού προσφέρετε λιχουδιές.

  • Μην το παρακάνετε με τις λιχουδιές ώστε ο σκύλος σας να διατηρήσει το φυσιολογικό του βάρος.

  • Εάν ο σκύλος σας έχει κάποια ευαισθησία ή αλλεργία φροντίστε να τη λάβετε υπόψιν καθώς επιλέγετε τις λιχουδιές του.

Στο Teachers Pet είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λιχουδιές για τον αγαπημένο σας σκύλο.

1 προβολή

TEACHERS PET

Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων

​Διεύθυνση:

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 32

Ηλιούπολη 163 45

Τηλέφωνο:

2112130665

E-mail:

teacherspet@hotmail.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τρίτη             9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Τετάρτη         9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Πέμπτη          9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Παρασκευή     9:00 π.μ.–9:00 μ.μ.

Σάββατο         9:00 π.μ.–4:00 μ.μ.

Κυριακή          Κλειστά

  • White Facebook Icon

© 2018 Teachers Pet | Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων